Friday, April 29, 2011

Seharian dengan si kecil ni..comel sangat!!


Semalam dapat pinjam menatang ni ngan die..oh oh..bukan menatang okkayy..she's got name..Zara*name nak best*..saya bagi name tu..hee..sunggoh comell..tapi garang cikit..susah jugak nak jinakkan die..duk main2 selalu la jugak ngan Zara ni..tapi sebelum dapat belai2 die..mesti die akan marah2 and giget ckit..then baru okay..tak sakit sangat pun die giget..tapi bile die giget dengan kadar pantas tu buat kite terkejut je..huuu..

Bile duk main2 lame ngan die rase geram nak bela jugak satu..but still thinking about it..b cakap tak yah beli maen yang ni je..habis tak kan nak passing2 jage..cian plak die..ingat die bola ke ape nak passing2..tapi comel sangat laa Zara ni..die sangat kuat makan..and and bulu die best..lembut sangat2..awak..nak jugaakk suggyyy!!!! :|


Nama saintifik: Petaurus Breviceps
Nama panggilan: Zara
Species: Marsupial (macam kanggaroo)
Umur: 2 bulan
Jantina: Betina
Hobi: Makan,lompat2,gulung2 badan and tido
Makanan kegemaran: Apple
Kebolehan: Melompat tapi tak berape tinggi, buat bising malam2 sebab mase tu la die hyperactive, and lastly buat2 comel depan orang..huhh peh-liiiss..


Zara sangat marah bile orang pegang apple die..grrr..



p/s: kenape sangat takde mood untuk start study ni..final da dekat sangat nih..hattoii la..

13 comments:

apik pehe said...

eeee...comeiii..hehe..
rase nk pok jer...

Amalina said...

huhu..omey kan? saya da beli sekor untuk diri sendiri..zara dah ade kawan skrg..nnt nak buat post pasal die..;)

apik pehe said...

hehehe..beli yg jantan ker?

Amalina said...

a'ah jantan..name boboy..boboy sangat baik..tak nakal macam zara.. :)

KhilafIni said...

demand kot Zara ni...nak makan apple jek...hahaha

Amalina said...

tula pasal..bagi yogurt die taknak..huu..

apik pehe said...

haha..tak lame lagi zara ngandung la tuh..cepat2 la kawen kan diorang..hehehe

Amalina said...

umo diorg baru 2bulan la apik..mane ley kawen lg..bawah umo..hee..tapi sangat tak sabar nak tengok zara dapat anak.. ;)

KhilafIni said...

nama macam butik Zara jek...hahaha

apik pehe said...

hahaha..sebelom kawen..kena sunatkan dulu...mane leh kawen kalo tak sunat

Aimie Lieyana said...

wow!!! sangatt cute...kecikk je..geram nak cubit hehe..

rara pinkmafia said...

alahai comellllsss nya zara...nk pinjam leh.

budakmengong said...

ni tikus ni.hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails