Saturday, September 10, 2011

Jatuh cinta pandang pertama..

dengan makhluk Tuhan ni..balik cuti raya aritu la first time jumpe dak comot yang super comel ni..sampai2 kat umah lepas salam ibu then nampak kucen kat pintu..oh no!! asal comel sangat kau ni..?? and terus amek die dukung cam baby.. cium2 die *die bau kucen tak tipu.. tak peduli dah barang2 dalam kereta.. baik je die tak janggal ngan orang baru die kenal.. manja gila.. kucen tu kawan ibu yang bagi sebenarnya.. thanx macik.. at least ibu ade teman kat umah.. :)

Kucen ni name die Boboy..tapi mule2 tanye aten..kucen ni name ape..die cakap die panggil cacat je.. sebab die ade 12 jari..tak baik betul atin..cian boboy..yup he got 12 fingers at front..so bile boboy ni jalan, tangan die akan nampak sangat2 gemuk..dan itu sangat awesome tahu!..sangat rindukan boboy..die sangat agresif suke main2 dalam umah lari sana sini..but still die manja sangat dengan orang.. suke sandar badan die kat tangan orang bile die baring.. kalau saya bangun pagi mesti akan cari die dulu.. wuuwuuwuu.. nak boboy sekarang jugakkk.. :(




Sangat adorable di situ.. :D



Boboy in 'ready-to-play' position..




Oke cepat kire jari kite!!


p/s: i guess my nasi goreng kampung da makin improve.. :) oh oh..! saya bangun pagi untuk siram pokok.. :/

5 comments:

faryzh said...

waahh..
dh ade pengganti nampaknye.
istimewanya budak ini bilamana dia berjari enam.

Amalina said...

i know right? but still takkan lupe kat pearl.. :(

apik pehe said...

hehehe..comey2!!

Amalina said...

hihi..ty apik..! ;)

Notami said...

waa..comelnye kucing tuu..mesti comel mcm tuannye kan! huhu.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails