Friday, August 13, 2010

Home Sweet Home...(^__^)


Semalam tepat kul 12malam kitorang(me n along) sampai..
sampai2 je ibu da tecegat kat pintu..
uma still terang even da pukul 12 mase tuh..pelik gak..
biase time2 tu ibu da tdo kot..
itu membawa maksud kepada betapa ibu terujanye dengan kepulangan anak2nye
dari jaoh...huuuu jaoh ke??..sayang ibu...

Gerak dari uma semalam lepas bebuke..around 8.30 cam tu la..
so makan mase 3jam setengah jugak la KL-Penang..
i have no class on friday..
so amek pluang ni untuk bersame2 family di bulan Ramadhan yang mulia ni..
n also untuk besame kucin2 yang cute nie.. =) geram!!!
da makn comel la diorang ni..makin beseri2 n gebu bulu diorang..
ibu cakap "ntah2 Pearl tu pregnant"...whoaa...great!!
da lame tringin nak Pearl tu beranak..

My jantung hati..My princess...mmwwahhhxx!!! cayunk Pearl...


Agaknye si Pearl ni memang ade bakat smulajadi kot untuk posing bile begambar.. =)


Font size
Pearl jugak ade kebolehan mengurut taw..tak caye try amek die letak atas perot korang..
automatically she'll give u a great tummy massage..for free!!..heee.. =p


My lil sister baru balik dari ostel tadi abah gi amek..
same je Atin?? ta kuros pon awak?? hakhakhak...
but still..i mich u Atin..angah balik jap je ni..
so make sure awak jalankan tugas sebagai adik yang baik ok!..

Macam2 menu ade dalam kepale ni nak suh ibu masak..
rindu airtangan ibu..sume orang pun macam tu kan??
terbaik la ibu...sampai2 semalam dah siap masak rendang ayam..
macam da nak raye..huuu..best2..
so bersahur la kitorang berlaukkan rendang ayam..
tahniah Pn.Azizah!..rendang anda masih sedap macam dulu2.. =)


p/s : mich him already..kalau la die dapat follow balik skali..bahagienye.. (-___-)

6 comments:

faryzh said...

waaaaaa~~
pearl da besar.
dah nak dapat beby pon.
tahniah2.!

Amalina said...

tak sure agi la die pregnant ke x b..
tapi macam ye kalo melihat pade seri wajah die..huuu..

~fisha~ said...

omg!!! damn love cat! cumelnye!!!!

Amalina said...

fisha:mmg chumell..hee..

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Hmmm ... tak ingat pulak ...
Kak G rasa macam dah pernah singgah.
Apa2 pun Selamat beibadah di bulan Ramadhan Al Mubarak.

Amalina said...

kak G: wslm..slamat berpuase.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails