Monday, September 6, 2010

Masa itu telah berlalu...


Ye..saye tau..memang pun..a'ah...
(pe ni amalina?ko da gile ey?..) aku mengomel sendirian..ececeh..
tak..aku btol2 maksudkan nye..maksud nye adelah aku tau dah agak lame aku tak update blog..
bukan agak tapi sangat..hakhak..

Mase itu telah berlalu..
ye..mase dan ketika aku berhempas pulas with so many assignments..
when i said many..means memang sangat banyak ok..
alhamdulillah sume da selesai..
the results = OR memang mencabarrr..
baru ade mood nk pkir raye cam ni..huu..

Parents my boyfie da sampai KL siang td..
plan nk gi Jalan TAR sok same2..
nk carik pe lagi Amalina oii?? tak puas2 lagi ke shopping..
haa..ko shopping la sampai lebam..

So..memandangkan raye dah nak dekat..
di kesempatan ini..melalui blog ntah ape2 ni..dengan ini..
(eyy berrape banyak ini daa..)
saye nak wish to all my readers..
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR BATIN..
ko ingat ko artis ke Amalina oii nk wish2 macam ni??hahaha..
tak aku siyes ni..mintak maaf kalo aku de wat silap kat korang..
even tak penah jumpe pun an..
mane la tau aku terlupe nk follow korang balik ke..
tersalah cakap kat dalam shoutmix ke..
0 - 0 la ye..ni kat bawah ni kad raya utk korang..hikhik.. =)


p/s : tahniah kpd group assignment aku yg berjaye siapkan OR..
confirm2 aku termimpi2 nombor2 dalam answer report yang panjang nak mati tu mlm ni.. =)


4 comments:

Panglima Muda said...

ye lah... nak rayakan

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

selamat hari raya linn ! :)

HaNTwO said...

selamat hari raye maaf zahir dan batin :)

budakmengong said...

selamat hari raya ea..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails