Sunday, October 31, 2010

Hitam putih.. [edisi cinta]


Awak..saye ade bende nak cakap ngan awak ni..
awak dengar eyh..(bace la kan spatutnye?hihi..)

gambar tiade kaitan ngan entry sebab gambar tersebut
memperlihatkan aksi gadis yang gedik die terlebey cikit..huahuahua..
:
:
:
:
:
and yang bawah ni aksi beliau yang suggoh khusyuk wat keje..
tapi omey la b..huu.. <3

Awak..tau tak..
setiap kali saye jumpe awak..
saye rase macam takde ape2 sebab dah hari2 jumpe..
padahal hati saye rase macam nak jato dari dalam badan ni sebab teruje..

setiap kali saye dengar suare awak..
saye rase macam tak kisah sebab hari2 leh dengar..
padahal telinga saye tenang je sebab dengar awak berkate2..

setiap kali awak pegang tangan saye..
saye akan buat tak tau je sebab da penah berpegangan tangan ngan awak..
padahal tangan saye terase berat nak lepaskan tangan awak even untuk seketika..

setiap kali awak senyum..
saye tak hairan sebab dah selalu tengok awak tersenyum..
padahal senyuman awak tu sentiase buat hati saye cair sebab sangat cantik bile awak senyum..

setiap kali awak ketawa..
saye tak pelik sebab awak memang kuat ketawa, especially bile ketawakan saye..
padahal tawa awak tu buat hati saye lega sebab tu tanda ade ketika awak terhibur dengan saye..

setiap kali awak marah saye..
saye akan tetap tengok muke awak buat macam biase..
padahal dalam hati saye takut sangat kalau2 marah awak tu sampai ke tahap yang tak sepatutnye..

setiap kali awak merajuk dengan saye..
saye jarang nak pujuk awak sebab pikir awak merajuk tak tentu pasal..
padahal dalam hati saye selalu nak pujuk awak manje2 and hati saye bahagia sebab saye tau,merajuk awak tu tandanya awak sayang saye..

setiap kali kite gadoh..
saye akan cube untuk pertahankan diri saye yang saye rase betul..
padahal hati saye akan sentiase cakap takde sape yang sempurna and sentiase pikir saye tetap salah even tu salah awak..and and saye takut kalau2 saye kehilangan awak..

setiap kali awak mintak maaf dengan saye..
saye mesti akan cakap maaf awak tu tak cukup buat hati saye yang dah sakit sangat ni..
padahal percayalah awak..saye sentiase maafkan segala kesilapan awak..

and setiap kali kite berbaik daripada gadoh..
saye la manusia paling bahagia kat dunia ni..
sebab saye tau..awak masih milik saye..and saye tak hilang awak.. ;)

Awak..
saye sayang and cinta awak....sangat2.. <3
ok tu je saye nak cakap..
=)



p/s: tetibe mcm sangat jiwang..pe cer? huuu..owh..merujuk pada tajuk entry di atas, yang putih tu awak n itam tu saye sebab awak ske ckp sy keling.. =p tp mmg awak putih pun kan..bluwekkk..ily b.. <3


2 comments:

faryzh said...

waaa~~~
berbunge2 cam kat taman.
muka ketat takpe tapi ati mau taman kan?..
bila dipikir2 balik mmg sume tu betol..
bercinta biau satu ye cik puan..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe..betul2..satuju sangat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails