Sunday, March 27, 2011

Finally..

Tarikh da keluar..so far tak rase nervous sangat lagi la..hopefully dapat wat yang terbaik..even time tu macam da agak lewat petang..

Class CADCAM petang ni cancel..yeayyyy..ley tdo.. ;)
nite2 sume..thanks 4 reading this.. ;p


p/s : hate it so much when people keep saying this to me ''makin sihat la kau ni''.. T_T (bile akan kurus ni..*sighhh..)

9 comments:

IFA Athirah said...

same2x!!hoho http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

faryzh said...

makin sihat ek?
hahaha.makan banyak2 lagi okey.

Amalina said...

ifa : huhu..tp ifa xgumuk..xsame xsame.. ;p

faryzh : thanx untuk sokongan awk tu..nnt sy mkn byk2 lg ey.. ;)

apik pehe said...

hahaha..apik ni perot makin kedepan..xder pon orang cakap camtu

Amalina said...

apik : ala..laki laen..mcm xkesah sgt kalo muncet pun.. ;)

hardy boy said...

all the best for ur study.hehehe

saya follow blog yang menarik ini, bole follow saya kembali?huhuhu

nabila said...

all the best to us
*testing

Amalina said...

nabila : hahaa..cute!!

Amalina said...

hardy boy : insyaAllah..thanks ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails