Friday, July 23, 2010

Selamat datang Adam..


Adam?sape tu?tak kenal pun?
ok tu anak sepupu pertama yg aku ade..suke suke.. =))
name sebenar Mohd Adam Haikal..tapi panggil Adam je kate si ayahnye..
born in 19th July 2010 at 10.30am..weight = 3.1 kilo..
perghhh..siap tau berat sume kan..well..*poyo gile..
P.O.B kat Melaka,tapi lupe nk tanye name sepital tu ape..huuu..
kate si ibu Adam,bersalin operate sebab posisi baby melintang..
tak kisah la operate ke..bersalin biase ke..janji baby selamat..alhamdulillah..

Adam ni first baby hasil perkahwinan cousin aku Abg Amir ngan
ex-roomate aku mase dip dulu,Anim..name dekat2 kan?
haa..aku la yg kenalkan diorg ni..*bajet macam agen pencari jodoh la an an..
setaon wewen da dapat baby..tahniah Anim..da jadi ibu dah Anim..
Ina ni jugak duk terkedek2 lagi nak habiskan study..umo same padehal..
takpela..one day my turn plak..lalalala..bilekah mase itu akan tibe..tiade siape yang tahu..

So..welcome Adam..tak sabar nak tengok Adam depan2..
ley tengok Adam thru gambar2 yang Abg Nuar email je..ok la tu kan..
jumpe raye nnt taw Adam! *macam la Adam nak jumpe ko Amalina..hahahaha

ni la Adam..ade la muke ayah die ckit..

semoge Adam jadi anak yang soleh..amin..



p/s : wondering what shud Adam call me??hurmm...any idea u guys?

2 comments:

Mya said...

Auntie amalina? Hehe..

Amalina said...

huhuuu..i loikeee!!!
takla bunyik tue sangat an an.. =p
thanx Mya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails