Wednesday, October 6, 2010

Pakaian Tradisional The Contest


Hye to sekalian readers..ok bunyik macam agak excited plak an.. ;)
actually tak excited mane pun..cume teruja je..hahh??*blurr face in a second..
nak gitau yang saye join contest ni..hee..
1st time ni join mende2 macam ni..saje suke2.. =D
contest ni Cik Hafidzah Hafidz yang wat..
dah lame jugak la contest ni wujud di alam maya ni..
tak kesahla..saje suke2..
ni die orangnyer yang wat contest tuh..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

fieza 1
http://hafidzahhafidz.blogspot.com/


Sweet je kan? hee..luks so hot in dat red kebaya..
and i have decided nak anta gambar kat bawah ni untuk contest tu..
sile jangan pandang lame2 kerane akan membuatkan anda rase nak termuntah..
kalau tak muntah pun akan rase macam nak pening sikit2...hahaha..
.
.
.
.
.
.


I'm wearing kebaya labuh in this picture..
not so howt in this pink kebaya..wuuhuhu...

And this is me in orange baju kurung version.. ;)
hopefully dapat memikat hati penganjur..
of course la beliau akan terpikat an..an..(sile lempang dak ni laju2)
taknak cakap banyak..
sape rase nk join jugak..sile lah..okai.. ;)

Oh yaa..before beredar..
nak tag tiga orang untuk contest ni..
dan mereka itu adalah
.
.
.
.

pen off!


9 comments:

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

HAHA thanks linn ! :)

Amalina said...

u'r welcome..;)

Tomato Gurl's Life said...

good luck!!cantik la lin..insyaAllah leh menang ni..kalau menang share tau ngan ciktom..hihi

Amalina said...

huhu..thanx cik tom..
saje je suke2 ni..
xharap menang pun..;)

zirconia said...

gudluck lin!

hafidzah hafidz said...

CEK!! hehe..nice kebaya linn! tq 4 joining the contest! XoXo

mRa said...

lawa lah! pink! suke suke! goodluck!

Amalina said...

zirconia:thanx babe.. =D

hafidzah hafidz:hikhik..thanx awk..tetibe get interested dengan contest yang awk wat tu.. =)

mra:i'm pink lovers dear.. ;)

hafidzah hafidz said...

hehe..okie..tq =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails